ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Πρόβα       

10 ευρώ / ώρα  

(εάν κλείσετε την επόμενη σας πρόβα πριν την αποχώρησή σας από το studio τότε κερδίζετε 1 ευρώ την ώρα. π.χ. μια 3ωρη πρόβα από 30 ευρώ γίνεται 27. Το ίδιο ισχύει φυσικά εάν προγραμματίσετε σταθερή πρόβα την εβδομάδα ή κάποια σειρά από πρόβες)

 

Πολυκάναλη Ηχογράφηση Συγκροτήματος (ταυτόχρονη ηχογράφηση όλων των οργάνων)

15 ευρώ / ώρα

 

Ηχογράφηση

25 ευρώ / ώρα

 

Επειδή  το κάθε project είναι διαφορετικό και το περιεχόμενο της εκάστοτε υπηρεσίας ποικίλει, για τις τελικές τιμές καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε κοντά σας.

 

*Όλες οι πρόβες ηχογραφούνται και σας παραδίδονται δωρεάν μετά από κάθε πρόβα σας.

**Ο χώρος αποθήκευσης καθώς και η χρήση των μουσικών μας οργάνων είναι στην διάθεσή σας χωρίς αντίτιμο.

***Σε περίπτωση ακύρωσης της πρόβας την ίδια μέρα, θα πρέπει να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό ια ευνόητους λόγους. Σε περίπτωση ακύρωσης μια μέρα πριν, θα πρέπει να καταβληθεί το 50% του ποσού. Μπορείτε να ακυρώσετε δυο μέρες πριν χωρίς καμία επιβάρυνση.

****Κάθε χώρος έχει φυσικές φθορές και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για αυτό. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, όπως η λανθασμένη χρήση του εξοπλισμού, όπως το σπάσιμο στα πιάτα των drums, η ευθύνη βαραίνει τον πελάτη. Όλα τα πιάτα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τα set τύμπανα μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και ελευθέρα για χρήση αρκεί να υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός από την μεριά του πελάτη. Ο πελάτης μπορεί σε κάθε περίπτωση να φέρνει τα δικά του πιάτα.